Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARDNI TALIJAN

Collina: Treba uvesti kamere

Pierluigi Collina
Reuters/Pixsell
29.12.2009.
u 14:16

Pierluigi Collina, kojeg su svojednobno mnogi smatrali najboljim nogometnim sucem svijeta, danas delegira suce na utakmicama u talijanskom prvenstvu.

U razgovoru za talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport od utorka Collina je podržao uvođenje videotehnologije koja bi, smatra, bila od velike pomoći sucima u škakljivim situacijama.

- Ovako dalje više ne može! Suci dolaze na igrališta sa spoznajom da će se secirati svaka njihova pogreška. Trebali bi koristiti videotehnologiju. Ovako je sudac jedini koji mora prosuditi situaciju na temelju onog što je vidio ''uživo'', a svi se ostali mogu uvjeriti u ispravnost ili neispravnost neke sporne odluke pomoću savršene tehnologije - rekao je Collina.

Komentara 2

FB
Fabio_Biancocelesti
15:12 31.12.2009.

Poštovanje Collina ali kamere nebi uvodio, nogomet bi izgubio svoju draž da se pregledavaju kamere pa se odlučuje o penalima ili bilo čemu,izgubio bi nogomet draž svoju,bolje bez kamera svaka ekipa će nekada biti oštešena ali nekada i neće i zato 1:1 i BEZ KAMERA!!!

MI
milton
15:42 29.12.2009.

Kolega nema pravo. Suci su samo ljudi, i treba da ostane tako. Kakve kamere, onda mogu suditi i roboti, ili možda još gore moja stara punica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije