Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENE SE OGRADIO

Cole stiže Eduardu, ali samo ako se vrati zdrav sa SP-a

Joe Cole
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
10.06.2010.
u 12:21

Zbog niza ozljeda koje su zadesile ''izraubane'' otočke igrače, Arsenal je Coleu u ugovor stavio ozbiljnu klauzulu.

Engleski veznjak Joe Cole potpisao je trogodišnji ugovor za Arsenal 'težak'' 80 tisuća funti tjedno. Senzacionalnu vijest, prenosi Goal.com, oprezno su čuvala oba londonska kluba i to iz opreza.

Naime, sada već bivši igrač Chelseaja u ponedjeljak je u tajnosti obavio liječničke preglede na kojima je sve dobro prošlo, no zbog sve veće pošasti ozljeda koja hara među izmučenim igračima koje tek čeka SP, Arsene Wenger mudro se ogradio.

U ugovoru tako postoji klauzula prema kojoj Cole postaje topnik tek kada po povratku iz Južne Afrike još jednom dokaže da je zdrav na puno strožim i detaljnijim liječničkim pregledima. Cole je propustio velik dio prošle sezone zbog ozljede ligamenata koljena, a od veljače nije odigrao punih 90 minuta.

Podsjetimo, ceh napornoj otočkoj sezoni, u kombinaciji s malo nesreće, već su platili Ferdinand, Drogba, Nani... a Obi Mikel čak je odustao od nastupa za reprezentaciju Nigerije iz straha da se ne ozlijedi i ugrozi klupsku karijeru.

Menadžer Arsenala veliki je Coleov obožavatelj jer ga može koristiti na sve tri pozicije u veznom redu, a uz Thea Walcotta, bit će jedini pravi Englez u momčadi...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije