Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u hrvatsku

Ćiro: Strašno, igrači i publika jecali su na mome oproštaju!

ciro blazevic (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
15.02.2012.
u 20:51

Ćiri Blaževiću već je napustio Iran, ali se vraća za sedam dana. Ponuđena mu je funkcija glavnoga menadžera Mes Kermana.

Trener svih trenera, Miroslav Blažević pobjedom se oprostio od klupe iranskoga Mes Kermana. Ćiro je kod kuće u 26. kolu pobijedio Tractor i skočio na 14. mjesto iranskog prvenstva, tri boda od zone ispadanja.

Ćiro je svoj posao u Iranu napravio, ali ipak se vraća kući. Još uvijek pod dojmom emotivnoga oproštaja od Mes Kermana...

- Strašno je bilo, gotovo kao 1982., potresni prizori! Publika, 12 tisuća ljudi, bila je na nogama skandirajući "Ćiro, Ćiro!", a moji su me igrači u suzama s travnjaka odnijeli u svlačionicu. Kakva odanost, kakva ljubav! I nisu nikome dali blizu svlačionice, rastjerali su sve tko bi se približio želeći biti sa svojim šefom. I pola sata nisu izlazili - ispričao je potreseni Ćiro Blažević, koji danas dolazi u Zagreb na petodnevni predah.

Njegovi pomoćnici, Darko Dražić i Antonio Šišić, zasada ostaju u Kermanu i čekaju Blaževićev povratak. Naime, Ćiri je ponuđena funkcija glavnoga menadžera Mes Kermana...

- Hoću li je prihvatiti? Ma ne znam ni što je to, kakav je to posao, i kol'ka je lova!

>>> Cijeli intervju s Miroslavom Ćirom Blaževićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
22:52 15.02.2012.

ulizica koji ceka poziv srbije nakon sto je hvalio dokovica

CO
colonia
23:19 15.02.2012.

Plakali su od srece,da odlazi tako los trenar !!

OS
osijek68
21:38 15.02.2012.

Mogu si misliti kako su plakali za nekim s kim ni u ligi ne mogu ostati. Ovaj Ciro i ulizivacki mu novinari vec 30 godina prave od njega nekakvog strucnjaka, \"trenera svih trenera\", super motivatora, a radi se o obicnom laktarosu i ulizici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije