Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener svih trenera

Ćiro Srbima: Boli me k... što mislite o presudi Gotovini i Markaču!

'06.11.2012., Zagrebello, Zagreb - Miroslav Ciro Blazevic vodi trening NK Zagreb.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
21.11.2012.
u 17:48

– Možete se buniti koliko hoćete, to je vaša stvar. Oduvijek sam podržavao generale i znam da su Markač i Gotovina nevini, to je sada i dokazano odlukom suda – istaknuo je Blažević u intervjuu za list Danas

Osebujan i bez dlake na jeziku kao i uvijek, bio je Miroslav Ćiro Blažević i u intervjuu za srbijanski list Danas. Naravno, prva i glavna tema bilo je puštanje hrvatskih generala Gotovine i Markača na slobodu.

– Odluka suda u Hagu najveća je stvar koja se dogodila Hrvatskoj u njenoj povijesti. Time je zemlja konačno u potpunosti rehabilitirana, veliki ljudi oslobođeni su za djela koja su im nepravedno stavljena na leđa. Gotovina je naš heroj i moj veliki prijatelj. I da nije tako, smatrao bih da je on najmanje kriv za sve što se događalo tijekom rata, bilo je tu možda drugih krivaca, ali on nije – rekao je Ćiro, koji se nije dao smesti na pitanju kako komentira stav Srbije koja oslobađanje generala smatra sramotnim.

– Što me boli k.... što misle druge zemlje! Možete se buniti koliko hoćete, to je vaša stvar. Oduvijek sam podržavao generale i znam da su Markač i Gotovina nevini, to je sada i dokazano odlukom suda. Hrvatska će ovaj dan slaviti. Da nije kriv i da je veliki čovjek, Gotovina je potvrdio kada je sve prognane pozvao da se vrate ako to žele – ispalio je trener svih trenera koji ipak nije pozdravio inicijativu izbornika Igora Štimca da generali izvedu početni udarac na utakmici Hrvatska – Srbija.

– Štimčeva je ideja velika glupost! Znam da je i on veliki prijatelj sa generalima, ali za takav prijedlog morao je bolje razmisliti. Ne kažem da takav potez 22. ožujka ne bi bio dobar za Hrvatsku, ali ovo je sport, mora se misliti i na drugu stranu. Mislim da je on s tim prijedlogom samo htio dati svoj doprinos u euforiji koja je nastala oslobađajućom presudom – naglasio je Ćiro.

Komentara 73

OB
-obrisani-
18:56 21.11.2012.

PIDOČA je napisao/la: eh, ka ga niste pitali šta je sa njegovom ne ostavrenom životnom željom da postane trener c.zvezde sredinom 8o-ih... ----------------------- to je tvojtip...druže kapetane šro

PI
PIDOČA
18:58 21.11.2012.

21.11.2012. u 18:56h TamniAndjeo je napisao/la: PIDOČA je napisao/la: eh, ka ga niste pitali šta je sa njegovom ne ostavrenom životnom željom da postane trener c.zvezde sredinom 8o-ih... ----------------------- to je tvojtip.... ++++++++++++ jok bato, ti si moj, on je alijin:-))

Avatar billybull
billybull
15:41 22.11.2012.

zasto se ovog sarlatana konstantno naziva trenerom svih trenera? zbog uspjeha u karijeri? biti trener grashoppers-a, dinama, pristine, afganistana, kine i bosne bas i nije neki uspjeh, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije