Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ročište

Ćiro: Medić je šerif koji je nosio pištolj, podvojena ličnost!

\'22.02.2012., Zagreb - Miroslav Ciro Blazevic izlazi iz Opcinskog suda. Ciro je tuzio Drazena Medica da mu je prijetio smrcu. Photo:Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
23.02.2012.
u 09:12

– Opet izbornik? 
Nazvao me neki menadžer, ali on nije službeni predstavnik slovačke reprezentacije – objasnio je Ćiro.

Miroslav Ćiro Blažević u srijedu je bio za govornicom, ali onom koju, kako kaže, najmanje voli. Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu svjedočio je o "slučaju Medić", o događaju od 15. lipnja 2009. godine kada je predsjednik NK Zagreba navodno Ćiri prijetio smrću.

– Medić me je nazvao, bio je izuzetno revoltiran jednim člankom u novinama, prijetio mi je smrću, psovao mi mrtvu majku u grobu, rekao da će me likvidirati. Inače sam jako hrabar čovjek, no tada sam se jako bojao, u tom histeričnom stanju on nije imao kontrolu nad sobom, mogao je svašta učiniti – prisjetio se Ćiro pred sutkinjom.

Okrivljenik Dražen Medić nije se pojavio na sudu, opravdao se visokom temperaturom.

– Njegov nedolazak na sud tipično je ignoriranje i najviših državnih institucija, on je jedan običan šerif koji misli da može baš sve kontrolirati. Izuzetno je inteligentan, ali tu inteligenciju usmjerava na pogrešan način. Kod njega nema dijaloga, njegov su dijalog šake, prijetnje i pištolj, koji je donedavno, dok mu ga nisu uzeli, stalno nosio sa sobom – rekao je Ćiro.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Ključne riječi

Komentara 5

BA
balic
09:25 23.02.2012.

Ma isti ste vi ,Medic i ti .... Podvojena osoba ,.... Kad prigusti onda je jezik kriv,jel Ciro... Nisi ni ti bez.... Suti,manje lajanja i bit ce zdravije....

VE
Vexans
09:59 23.02.2012.

Tko može u tim godinama biti tako vitalan a da ne pije Vindija --Hrvatsko mlijeko,dobiveno od krava na slobodnoj ispaši i prema kojima se humano postupa!

VK
vječni krojf
10:23 23.02.2012.

Izuzetno je intelegentan!1Hmm isto kao i Ti.Rijecnik vam je obojici katastrofalan i tu si cak gori od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije