Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jerko Leko poručio: Publici ćemo osigurati Ligu prvaka

Ćiro Kruni: Sine, uspjet ćeš!

'16.08.2011., Zagreb -  Uoci nogometne utakmice 4. pretkola Lige prvaka Dinamo-Malmo, konferenciju za novinare odrzali su trener Dinama Kruno Jurcic i igrac Jerko Leko. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
17.08.2011.
u 07:57

Dolazite li danas u Maksimir? pitamo Ćiru Blaževića. - Do sada sam uvijek bio koban za Dinamo kad sam bio na nekoj važnoj utakmici, ali ovaj put dolazim. Zato što osjećam da će biti uspješno, da je na vidiku veliki rezultat - kaže Blažević

Ljubomorni ste na Krunu, mogao bi vas nadmašiti?

- Kako se usuđuješ to pitati! Kruno je moj ponos, moj sin, zar otac da bude ljubomoran na svoje dijete! Uvijek ću Jurčiću biti najveća potpora i uvjeren sam da će uspjeti. Kao što sam i rekao da Prosinečki neće, zato što još nije - trener. I neka se Kruno ne obazire što viče publika, neka samo ostane dosljedan svojoj doktrini - poručio je Blažević.

Jerko Leko kaže da ne pamti ovakvu euforiju oko Dinama, a prisjetio se i svoga debija u Ligi prvaka.

- Bilo je to 2002. godine, kada sam tek došao u kijevski Dinamo. Tjedan dana nakon potpisa zaigrao sam protiv Newcastlea pred 80.000 gledatelja i u prvih 20 minuta nisam dotaknuo loptu. Poslije sam se ipak pribrao, pa sam čak i asistirao za pogodak. Bio je to savršen debi - kazao je Leko.

Tvrdi da u Dinamu proživljava drugu mladost i da nigdje nije imao ovakav ambijent u svlačionici.

Najskuplje ovoljetno Dinamovo pojačanje Domagoj Vida imat će potporu svoje djevojke Dunje Novalić, iako možda ne s maksimirskih tribina jer su odbojkašice Vukovara u jeku priprema.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 20

77
777
12:50 17.08.2011.

A što niste Ćiru pitali koliko je dobio za to što je 1998. na SP protiv Francuza umjesto Prosinečkog stavio svoj \"ponos, svog sina\" da glumi panj.

JO
jolly
08:05 17.08.2011.

Što sve nadrobi u jednom članku. Te Ćiro, te Leko, te tko skim, te gdje se pripremaju odbojkašice

DH
dalibor.hren
19:27 17.08.2011.

Kruno, sine, uspjet ćeš, osim ako nećeš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije