Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRO POSJETIO MAMIĆA

Ćiro: Jovanović laže, on je opasan, ima vlast, a ne zna materiju

\' Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL\'
Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
1/8
28.03.2012.
u 08:03

– Dobro je da se nešto događa, da maknemo \'idiota\' Jovanovića – kaže Ćiro Blažević

U ured Zdravka Mamića u Dinamu jučer malo prije podne ušuljao se Ćiro Blažević, došao je Mamiću s leđa i zagrlio ga.

Pale su puse između Zdravka i Ćire, "tate i sina" koji su u svojim odnosima imali uspona i padova.

Iako se Ćiri žurilo i samo je došao pozdraviti "sina", nisu u svom petominutnom razgovoru mogli zaobići ministra Željka Jovanovića.

– Baš sam u jednoj emisiji rekao jednu ružnu riječ, koja se inače ne govori – Jovanović laže – rekao je Ćiro, kojem boravak u Iranu očito godi jer izgleda sjajno.

– Kako ne bih izgledao dobro kad me Zdravko tako lijepo promovirao za izbornika reprezentacije, a vi me u Večernjaku još niste "oprali" – komentirao je Ćiro Mamićeve riječi o Blaževiću kao izborniku naše reprezentacije u Večernjakovoj knjizi o Ćiri u sportskom tjedniku Max.

Reakcije javnosti na prijedlog da ponovno budete izbornik jako su dobre.

– Ma važno je da se nešto događa, da maknemo ovoga "idiota" Jovanovića, on je slon u staklarskoj radnji koji ništa neće napraviti – komentirao je Jovanovića Ćiro.

Trener svih trenera drži da je hrvatski sport zbog aktualnog ministra u opasnosti. No, o šefu SDP-a ima jako dobro mišljenje.

– Ja ću se boriti, a narod je najvažniji, a imam priliku narodu reći što je pošteno, a što nije. Ovo je opasnost, velika je opasnost kad čovjek dobije vlast, a ne pozna materiju. No, velika je sreća da Zoran Milanović ima drukčiju doktrinu od Jovanovićeve – dodao je Ćiro kojem je Mamić poslao poruku da se sprema, da bude u trenirci i kopačkama, da ima posla u Hrvatskoj.

A Ćiro je tako oran da bi mogao odmah krenuti s poslom.

Komentara 6

Avatar vvladimir
vvladimir
13:05 28.03.2012.

Da li postoji neko u Hrvatskoj da ozbiljno shvata rijeci ovog starjelog gospodina?

YO
yocko
19:50 28.03.2012.

Tko je kome ovdje jezik uvalio?kako ono Čiru zovu Čiro ped**e.

OB
-obrisani-
15:46 29.03.2012.

He,he,Ciro je zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije