Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pozicija

Ćiro glavni menadžer Mes Kermana: Vući ću sve konce!

ciro blazevic (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
27.02.2012.
u 09:16

U iranskom klubu odlučili su da žele usluge našeg stručnjaka, no ne trenerske

Ćiro Blažević nakon kratkog predaha u Zagrebu i Švicarskoj odlučio je vratiti se u Iran i prihvatiti ponuđeni položaj glavnog menadžera Mes Kermana, prvoligaša u kojem je nedavno smijenjen s trenerske pozicije.

– Da, prihvatio sam tu ponudu, postavljen sam za glavnog čovjeka kluba sa svim mogućim ovlastima. Nadređen sam i glavnom treneru te vučem sve konce u klubu. Ostajem do daljnjega u Iranu, a s momčadi već ovaj tjedan dolazim na pripreme u tursku Antalyju – poručio je trener svih trenera Ćiro Blažević.

Osam kola prije kraja iranskog prvenstva Mes Kerman nalazi se na 14. mjestu, s tri boda više od zone ispadanja.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:29 27.02.2012.

Nekad su bez velikih para i puno priče ostali ulagaći na Kosovu, u Zagrebu, Rijeci, Švicarskoj i Murskoj Soboti a sada če to doživjeti i Iranci..

AS
assssssstttii
13:05 27.02.2012.

Kad doleti raketa iz Izraela ne buš bil tak vesel, buš si noge kakal i kartu od Ahmadinedžada molil. A možda i izletiš iz Irana na nuklearni pogon ?!?

MG
mgodek2
19:37 27.02.2012.

Pa što je tim Irancima, zar oni ne znaju da je u pitanju trener svih trenera. Ma očito ti ne čitaju \"stručne\" komentare naših novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije