Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK OSTAJE

Cico Kranjčar vraćen na klupu Persepolisa

'sport zagreb 01.03.2008 ...nogomet...sesvete - imotski...cico kranjcar...  Foto:Antonio Bronic'
'Antonio Bronic'
26.09.2009.
u 21:20

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar vraćen je na klupu iranskog Persepolisa, potvrdio je generalni menadžer kluba Abbas Ansarifard.

Dotični je, piše nogometni portal Goal.com, odlučio otpustiti Kranjčara nakon što je njegova momčad doživjela prvi poraz (uz dvije pobjede i pet remija) u sezoni i kliznula na osmo mjesto prvenstvene ljestvice. Nakon sastanka s izvršnim odborom kluba, 52-godišnjak je promijenio odluku.

- Nisam ga otpustio, tek predložio da ga se razriješi dužnosti. Nakon razgovora sa tehničkom komisijom kluba, odlučili smo ga vratiti.

- Poštujem mišljenje tehničke komisije čiji je zaključak bio da Kranjčarovim odlaskom i dolaskom novog trenera, koji bi prakticirao drugačiji način igre, Perspolis u ovome trenutku ne bi profitirao - objasnio je Ansarifard, kazavši novinarima i to da je hrvatski trener stao u obranu igrača pred tehničkom komisijom kluba nakon 2:1 poraza od Paykana.

 

Komentara 2

BE
beaver
04:47 27.09.2009.

cico je dobar trener...a sto se tice pijace - nismo ni mi neki sveci u tome ;-)

FC
fcod
03:16 27.09.2009.

to je Cico otišao samo a piće pa se vratio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije