Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI PORAZ

Cico Kranjčar poražen u Norveškoj

Cico Kranjčar
Screenshot Fscg.co.me
29.05.2010.
u 19:15

Zlatko Kranjčar doživio je i treći poraz na klupi reprezentacije Crne Gore. Momčad bivšeg hrvatskog izbornika u Oslu je izgubila od Norveške s 2:1.

Otkad je preuzeo vođenje crnogorskih nogometaša Kranjčar je poražen u prijateljskim utakmicama protiv Makedonije i Albanije, a u subotu je njegova reprezentacija pala i na sjeveru Europe.

U ogledu momčadi koje neće nastupiti na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, domaćin je poveo u 44. minuti nakon što je glavom loptu u mrežu smjestio Christian Grindheim.

Crnogorci su se ponadali da će izbjeći poraz nakon što je njihov najbolji igrač, napadač Rome Mirko Vučinić, u 81. minuti udarcem izvan šesnaesterca izjednačio na 1-1.

No, u 89. minuti je loptu, koju je iz slobodnog udarca nabacio Morten Gamst Pedersen, u vlastitu mrežu sproveo Žarko Tomašević.

Prijateljska utakmica:

Norveška – Crna Gora 2-1 (Grindheim 44, Tomašević 89 - autogol / Vučinić 81)

Komentara 3

IV
ivoandric
19:50 29.05.2010.

Tri tekme tri potaza, Cico 100%

OB
-obrisani-
23:19 29.05.2010.

A, njega su nam mislili nasi novinari nasilu za novog izbornika utrpat...Nek si ga kuci vode..

OB
-obrisani-
23:22 29.05.2010.

Poslije Walesa, Engleska ,a onda sigurno visi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije