Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Cibalia u Sjevernu Irsku po pobjedu i bez Bartolovića

Stanko Mršić
Goran Ferbezar
15.07.2010.
u 13:59

- Pogledao sam dvije utakmice Cliftonvilla i mogu reći da smo mi kvalitetnija momčad – kaže trener Vinkovčana Stanko Mršić.

U sklopu drugog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu momčad vinkovačke Cibalije danas će u Belfastu odigrati prvu utakmicu s Cliftonvillom u kojoj će tražiti povoljan rezultat za uzvrat u Vinkovcima.

– Pogledao sam dvije utakmice Iraca i poslije viđenoga mogu reći da smo mi kvalitetnija momčad i da ćemo se u Vinkovce vratiti s povoljnim rezultatom. Idemo u Belfast odigrati utakmicu bez pardona. Radili smo mnogo i kvalitetno, ali ipak, sve dok ne dođe službena utakmica, ne mogu reći koliko smo kvalitetni – rekao je trener Cibalije Stanko Mršić.

Povoljan rezultat u Belfastu očekuje i kapetan Mario Lučić koji kaže da je Cibalia slabija nego prošle sezone, ali i da je atmosfera u svlačionici odlična, što bi, uz želju za dokazivanjem mladih igrača, trebala biti jedna od prednosti.

– Siguran sam prolazimo u sljedeće pretkolo. Irci su momčad koja igra tipičan engleski nogomet s puno nabacivanja i preskakanja igre, uz zalaganje svih 90 minuta – rekao je Lučić.

U europsku avanturu Vinkovčani ulaze oslabljeni jer je momčad prepolovljena. Naime, klub su napustili neki od ključnih igrača iz prošle sezone, poput nositelja igre Antolovića, Milardovića, Pavličića, Lukačevića…

U prijelaznome roku dovedeno je nekoliko igrača iz nižerazrednih klubova, a prije nekoliko dana momčad je pojačao i Mladen Bartolović od čijeg iskustva i znanja u klubu očekuju mnogo.

No, kako je transfer dogovoren poslije licenciranja igrača koji mogu nastupiti u 2. pretkolu, Bartolović neće moći pomoći momčadi protiv Cliftonvilla.

Komentara 2

IK
Irena Kustura
15:23 15.07.2010.

e moja cibalija,vi ste u kurcu dali ste pavlicica i milardovica i antolovica đabe jer niste potpisali s njima ugovor a antolovica prodali za sramotnih 750000 dok bi mamić takviog za 5000000 eura ali dobro.BILO KAKO BILO SRETNO DANAS šteta momčad je imala puno potencijala

PA
patakx2
20:01 15.07.2010.

Ajmo Cibalija pobijedit ćete ih 3:0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije