Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Cibalia protiv Slavena bez pola momčadi

Stanko Mršić
Goran Ferbezar
05.12.2009.
u 11:30

Želja igrača Cibalije je da na kraju jedne od najuspješnijih polusezona u 90 godina postojanja kluba natjecanje završe neporaženi.

Svjestan brojnih problema u momčadi, u kojoj ponovo što zbog ozljeda a što zbog kartona nedostaje pola igrača, trener Cibalije Stanko Mršić kaže da je cilj vratiti se iz Koprivnice neporažen i tako zadržati visok plasman.

– Ova je polusezona bila odlična, premda smo u nju krenuli s novom momčadi i s nekoliko još neafirmiranih igrača. Isplatilo se jer je naša igra postala prepoznatljiva a postigli smo i odlične rezultate – rekao je trener Stanko Mršić.

Jesenski dio hrvatskoga prvenstva Cibalia će završiti u utorak kada će igrati utakmicu sa selekcijom igrača do 22 godine s područja Vukovarsko-srijemske županije, a s jedinim ciljem da klub u Slavoniji pronađe moguća pojačanja za proljetni nastavak prvenstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije