Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja po Aziji

Chelsea slavila kontroverznim golom, Benayoun izviždan

'Yossi BENAYOUN, Chelsea FC am Ball  Frankfurt, 01.08.2010, Testspiel, Saison 10/11, Eintracht Frankfurt - FC Chelsea, Foto: APF  Veroeffentlichung nur gegen Honorar, zahlbar an -  APF - Agentur fuer
'APF/Pixsell'
21.07.2011.
u 23:45

Londonska Chelsea upisala je minimalnu 1:0 pobjedu na svojoj turneji po Aziji, pobijedivši reprezentaciju Malezije

Za slavlje nad momčadi koja je bila sastavljena od profesionalaca i juniora, Chelsea je trebala pomoć pomoćnog suca, koji je vidio da je udarac Didiera Drogbe prešao gol-crtu.

Domaćini se baš i nisu složili s tim. Utakmicu je obilježilo i stalno zviždanje i provociranje izraelskog reprezentativca Yossija Benayouna. Naime, Malezija je većinom muslimanska zemlja koja podržava Palestinu i nema nikakve diplomatske odnose s Izraelom.

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
10:50 22.07.2011.

Ko je \"ta\" chelsea - neka cura od igraca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije