Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Chelsea povisio ponudu za Modrića, ona sada iznosi 30 milijuna €

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Chelsea\'s Ghanaian footballer Michael Essien during the Premier League football match between Tottenham and Chelsea at White Hart Lane
Reuters
12.07.2011.
u 11:25

Roman Abramovič povisio je ponudu za Luku Modrića. Chelsea je ovaj put za našeg reprezentativca Tottenhamu ponudio 30 milijuna eura

Spursi su nedavno odbili 24 milijuna eura, pa su iz Chelseaja povisili ponudu za šest milijuna eura. Tu je informaciju prenio Daily Mail, ali i dodao da će Tottenhamovi čelnici odbiti i ovu ponudu.

Chelsea je krenuo u novu akciju nakon što je u ponedjeljak postalo jasno da će njihov vezni igrač Michael Essien biti izvan travnjaka šest mjeseci. Ganski nogometaš u ponedjeljak je operirao desno koljeno i čeka ga šestomjesečni oporavak.

Daily Mail piše da je Luka Modrić odlučan napustiti White Hart Lane, ali i da je službeni zahtjev za transfer posljednja opcija za kojom će posegnuti. Spursi će vrlo vjerojatno odbiti novu ponudu, očekujući da Chelsea povisi ponudu. Drugi engleski dnevnik The Sun dodaje da će se Chelseaju u licitiranje za Modrića uključiti Manchester City i Manchester United.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Topgen
Topgen
11:50 12.07.2011.

30 je malo ; dajte 35 pa ce biti ok

KR
krknijanneza
14:30 12.07.2011.

Janez,Your wife is number one in \"deepthroath-ing\"

SA
SI aka SI
09:19 13.07.2011.

ma janez nam već dođe ko maskota, ali stvarno bi ga i ja rado vidio u \"Nedjeljom u 2\". Ma što bi mu komšija Srbin rekao, čudo od čoveka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije