Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Chelsea nudi 50 milijuna eura za Riberyja?

Franck Ribery
AFP
27.12.2009.
u 15:29

Njemački Bild tvrdi da se u Chelseaju pripremaju na siječanjsku kupnju u Münchenu. Navodno će ponuditi 50 milijuna eura za francuskog veznjaka Bayerna Francka Riberyja (26).

Koliko u tome ima istine teško je reći pogotovo ukoliko se zna da je menadžer momčadi Carlo Ancelotti obećao navijačima da neće bilo koga kupiti, te da će se, dogodi li se suprotno njegovim tvrdnjama, skinuti gol i trčati oko trening-kampa momčadi.

Ipak, navodno je vlasnik momčadi Roman Abramovič obećao novac u siječnju, a konkretizira li se pisanje Bild bit će to rekordan transfer kada je u pitanju engleska Premier liga.

Podsjetimo da su iz Bayerna poručili da će osluhnuti ponude za Riberyja, kojem 2011. godine ističe ugovor s bavarskim klubom u kojem igraju i dva Hrvata - Ivica Olić i Danijel Pranjić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije