Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transferi

Chamakh: Zbog Arsenala sam odbio Liverpool i Tottenham

Chamakh
Reuters
05.05.2010.
u 16:03

Maroaune Chamakh, Bordeauxov napadač i marokanski nogometni reprezentativac, sljedeće četiri godine trebao bi provesti u Arsenalu.

Priznaje da je imao i drugih, unosnijih ponuda.

- Pristupili su mi iz Liverpoola i Tottenhama, a bilo je i ''ludo'' visokih ponuda iz Rusije, viših od onih koje su nudili engleski klubovi. Ali želio sam u Premiership - kaže.

Arsenalov menadžer Arsene Wenger Chamakha je htio u klub dovesti još prošle godine, no Bordeaux je u zadnjoj godini nogometaševa ugovora odlučio postaviti prevelike novčane zahtjeve. Wenger je pričekao i doveo ga bez odštete.

- Riskirao sam ostankom, ali ni u jednom trenutku nisam varao. Uvijek sam i u svakoj utakmici davao sve od sebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije