Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
momčad od 2,2 mil. eura

Cernat otišao u Tursku, predsjednik Svaguša je odahnuo

Florian Cernat
Marko Lukunić
27.06.2010.
u 15:19

Florin Cernat, rumunjski internacionalac, napustio je pripreme Hajduka u Sloveniji, vratio se u Split i kreće prema Turskoj.

Cernat bi u Carigradu trebao dogovoriti prijelaz u novog prvoligaša Karabukspor u kojem je odnedavno još jedan hajdukovac, pričuvni vratar Vjeko Tomić, a i Anthony Šerić je još uvijek u kombinacijama za isti klub.

Turci Cernatu nude dvogodišnji ugovor, uvjeti su nešto bolji nego što ih ima u Hajduku. Čim je Cernat otišao iz Slovenije odahnuo je predsjednik Joško Svaguša. Jer, odlazak Rumunja je ključni u njegovo planu “momčad od 2,2 milijuna eura”.

Naime, Cernatova godišnja primanja su preko 400 tisuća eura i taj novac je u svim poljudskim financijskim kombinacijama preveliki balast. Zato Svaguša pozove turu pića kad god se spomene Miki Rapaić. Slavni Hajdukov nogometaš, koji je u Turskoj izuzetno cijenjen, polako, ali sigurno ulazi u menadžerske vode i odrađuje posao s Cernatom.

Sudjelovao je Rapaić u transferu Gabrića u Trabzonspor, riješio je i Tomićev odlazak u Karabukspor.

Ključne riječi

Komentara 1

SK
santa klaus
19:12 27.06.2010.

Mogao bi Svaguša još smanjiti proračun.Prodati sve mlade talente-čisto da nebudu trošak.Eh kad bi u ovoj državi se pekari držali pekara, a ne da upravljaju klubovima to bi bila super stvar.I pekar iz ove priče je super zadovoljan, sad samo treba čekat rezultate.E bome je jako teško navijat za hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije