Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMEŠNI BRANIČ

Celtic želi Arsenalovog Campbella

Sol Campbell
Reuters
19.05.2010.
u 11:19

U siječnju ove godine u londonski Arsenal došao je nekadašnji engleski reprezentativac, 35-godišnji Sol Campbell, te oduševio svog trenera Arsenea Wengera i navijače Arsenala.

Francuski strateg je zavapio za Campbellom nakon što su ozljede potpuno iz takta izbacile njihovog prvog obrambenog igrača, francuskog reprezentativca Williama Gallasa.

Campbell je, unatoč godinama, zadovoljio sve kriterije i sada Wenger želi s njim produljiti ugovor na još jednu sezonu. Campbell je, inače, dio ranije karijere, od 2001. do 2006. godine, već boravio u Arsenalu.

No, njegove dobre igre nisu promakle i drugim jakim klubovima, pogotovo s Otoka, a glazgovski Celtic se javio kao ozbiljni interesent za ovog obramenog igrača.

Celtic je i ove sezone ostao bez naslova prvaka Škotske (opet su Rangersi prvi dotakli cilj), te Celtic želi na svaki način pojačati igrački kadar i vratiti se na tron škotskog nogometa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije