Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA SEZONA

Celtic ispao od drugoligaša u FA Kupu

Celtic
Reuters
10.04.2010.
u 17:31

Nogometaši Celtica gotovo će sigurno završiti sezonu bez ijednog trofeja nakon što ih je u polufinalu FA Cupa izbacio drugoligaš Ross County.

Nogometaši Ross Countyja na Hampden Parku, nacionalnome škotskom stadionu, slavili su 2:0 pobjedu. Steven Craig doveo je drugoligaški sastav u vodstvo u 55. minuti, da bi konačan rezultat postavio Martin Scott dvije minute prije kraja dvoboja.

Celtic je šest kola prije kraja na ljestvici Premiershipa 13 bodova udaljen od prvoplasiranih Rangersa. Ovim je porazom privremeni trener sastava Neil Lennon ostao vrlo daleko od prilike da mu vodstvo kluba povjeri momčad i za sljedeću sezonu.

Skromna drugoligaška momčad nikad prije nije došla do polufinala nacionalnoga kup-natjecanja.

U drugom se polufinalu u nedjelju na istom mjestu sastaju Dundee United i Raith Rovers, još jedna drugoligaška momčad u završnici natjecanja.

Škotski FA Cup, polufinale:

Celtic - Ross County 0:2 (Craig 55, Scott 88)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije