Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vedran Ćorluka zaliječio ozljedu i opet u krugu najboljih

Čarli: U New Yorku nisam stigao ni ući u trgovinu

'08.08.2010., Zagreb - Okupljanje Hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Sheraton povodom prijateljske utakmice koja se igra u Bratislavi protiv reprezentacije Slovacke. Darijo Srna, Vedran Corluk
'Davor Puklavec/PIXSELL'
10.08.2010.
u 10:10

Bila su velika očekivanja od plavih, trebali su izbaciti Sheriff. Ipak, ispali su, a mi vidimo da su naša očekivanja ipak bila veća od njihovih mogućnosti. Nadam se da će Hajduk dalje.

Praznih ruku vratio se Vedran Ćorluka s turneje po Americi. Iako je mnogima New York "špica", našem trojcu iz Crottenhama, koji je donedavno ondje bio na turneji, nije ostao u nezaboravnom sjećanju.

– Bilo je prilično naporno, mislim da nismo baš pogodili s tom američkom turnejom jer se mnogo putovalo. Odigrali smo nekoliko utakmica, ali mislim da je to više bio marketinški potez čelnika Tottenhama. Nismo se čak ni pošteno uigrali, tek smo u Londonu složili redove, a sad ćemo zapravo vidjeti kako dišemo. Jasno, prioritet je Liga prvaka za koju smo se prošle sezone toliko namučili – kaže Vedran Ćorluka o debiju Spursa u najelitnijemu klupskom natjecanju.

Trebaju proći još samo švicarski Young Boys i unutra su.

Jeste li stigli otići u šoping u New Yorku?

– Jako slabo, bilo je vrlo malo slobodnog vremena, treninzi, put... Inače, ovo mi nije prvi posjet SAD-u, bio sam već nekoliko puta.

Kako gledate na ispadanje Dinama iz Lige prvaka, stižu li vijesti na Otok?

– Pratimo, naravno, sve utakmice. Bila su velika očekivanja od plavih, trebali su izbaciti taj Sheriff, ali su oni ispali, a mi vidimo kako su očekivanja ipak bila veća od mogućnosti.

Svjestan je Čarli da bi njegov prvi klub ove sezone mogao imati problema i u prvenstvu. Trenutačno na tablici plavi drže osmo mjesto. A bijeli se dižu.

– Gledao sam i Hajduk, prvo poluvrijeme protiv bukureštanskog Dinama, igrao je vrlo dobro. Nadam se da će oba kluba na kraju ipak izboriti Europsku ligu – dodao je reprezentativac sa 37 kapica.

Vratimo se na reprezentaciju, u kockastom dresu niste bili od ožujka, kada ste u Bruxellesu igrali prijateljsku. Kako je sada ozljeda gležnja?

– Onako, solidno, moglo bi biti i bolje, ali moći ću igrati u Bratislavi bez problema. Propustio sam prošli ciklus, sretan sam što sam opet s dečkima, takva druženja su mi nedostajala. Što se kvalifikacija tiče, pritisak raste, bit će teško, jer nismo bili u Južnoj Africi, a ovo nikako ne smijemo propustiti.

Tko je najveća opasnost za plasman na Euro 2012.? Već 3. rujna igramo u Rigi (petak), a četiri dana kasnije s Grcima u Maksimiru (utorak).

– Protivnicima se ne trebamo previše opterećivati, nije važno tko je s druge strane, nego da mi idemo dalje. Budemo li svi zdravi, onda nema brige – zaključio je Ćorluka.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:48 10.08.2010.

Čarli: U New Yorku nisam stigao ni ući u trgovinu ali me ne smeta jer sam navikao na takve stvari. I kada je počeo World Cup 2010 nisam stigao da uđem u avione koji su polijetali za JAR..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije