Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNOM PAROM NAPRIJED

Capello uporan: Istrčat će najbolih 11!

Frank Lampard
Reuters
09.10.2009.
u 18:59

Za mene ovo nije prijateljska utakmica, već jedna od kvalifikacijskih za Mundijal kojoj dajem veliku važnost - tvrdi Fabio Capello.

Dan uoči gostovanja engleske nogometne reprezentacije u Dnipropetrovsku kod Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, izbornik Engleske Fabio Capello opet je odaslao ohrabrujuće vijesti za hrvatske navijače.

Utakmica je od iznimne rezultatske važnosti za Ukrajinu, ali i za Hrvatsku, no, ne i za Englesku koja je s osam pobjeda u dosadašnjih osam nastupa već osigurala prvo mjesto u šestoj kvalifikacijskoj skupini i izravni plasman na Svjetsko prvenstvo. Hrvatima, dobro je poznato, u tom susretu odgovara bilo koji rezultat osim pobjede domaćina. Stoga će cijela Hrvatska u subotu zdušno navijati za Engleze.

- Za mene ovo nije prijateljska utakmica, već jedna od kvalifikacijskih za Mundijal kojoj dajem veliku važnost. Igračima sam objasnio da ovoj utakmici moraju pristupiti na isti način kao i svim ostalima koje smo već odigrali u kvalifikacijama. Stoga ću u subotu na teren poslati 11 najboljih igrača koje imam. Uvijek u sastav uvrštavam igrače koji mogu ostvariti pobjedu na terenu, ništa se ne mijenja niti ovoga puta - tvrdi Capello.

U obrambenu formaciju ''Tri lava'' vraća se branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand, nakon što je propustio nekoliko utakmica u reprezentaciji zbog problema s leđima i bedrenim mišićem.

- Drago mi je zbog povratka Ferdinanda, budući da je na početku sezone imao zdravstvenih problema. Razgovarao sam s njime i potvrdio mi je svoju spremnost za nastup - dodao je Capello.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije