Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L'Equipe

Cannes iskušava volju Pavela Nedveda

Pavel Nedved
Reuters
14.01.2010.
u 11:44

Prema francuskom dnevniku L'Equipeu češki veteran Pavel Nedved (37) mogao bi se odlučiti na povratak na nogometne travnjake i to u redovima Cannesa.

Naime, francuski je trećeligaš navodno kontaktirao Nedveda putem njegovog agenta u želji da ga nagovori da prekine igračku mirovinu u koju je otišao na kraju prošle sezone, odbivši produljenje ugovora s Juventusom.

Cannesu je namjera okupiti ugledna imena svijeta nogometa u poznim igračkim godinama, pa je tako već ranije doveo bivšeg napadača Borussije Dormund Jana Kollera (36), koji je bio Nedvedov suigrač u praškoj Sparti i češkoj reprezentaciji, a namjera je uprave kupiti i bivšeg Arsenalovog napadača Sylvaina Wiltorda (35).

Zasad nije poznata reakcija dobitnika Zlatne lopte iz 2003. na ovakvu ponudu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:15 14.01.2010.

Pa zašto nebi radije pokušao u NK Dinamo ili HNK Hajduk ? Ipak bi mu to bio više rekreativan nivo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije