Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJE NATJECANJE

Cannavarao se oprašta od Talijana nakon SP-a

Fabio Cannavaro
AFP
05.05.2010.
u 18:12

Kapetan talijanske nogometne reprezentacije Fabio Cannavaro (36) objavio je u srijedu kako će na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici (11. lipnja - 11. srpnja) odigrati posljednje utakmice za nacionalnu momčad.

Branič Juventusa dosad je rekordna 132 puta oblačio dres “azzurra”, a najveće je trenutke doživio prije četiri godine u Njemačkoj kada je predvodio Italiju do naslova svjetskog prvaka. Zanimljivo, pehar je podigao u svojoj jubilarnoj, stotoj utakmici za Italiju. Iste ga je godine Međunarodna nogometna federacije (FIFA) proglasila igračem godine.

Prije dvije godine zbog ozljede nije igrao na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj, ali se ponovno odazvao na poziv Marcella Lippija i pokušat će na jugu Afrike obraniti svjetski naslov nakon čega će se definitivno umiroviti.

- Već sad govore da sam prestar, mogu samo zamisliti što će govoriti u kolovozu - rekao je Cannavaro koji će u rujnu napuniti 37 godina.

- Nadamo se da ćemo i ove godine donijeti pehar kući - poslao je jasnu poruku Cannavaro iz trening-kampa u Rimu gdje je izbornik Lippi okupio 29 reprezentativaca, bez igrača Intera i Rome koje večeras (srijeda) očekuje finale Talijanskog kupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije