Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Osijek 1:0

Čačić: Znam da ste nezadovoljni... Bilić: Trebali smo pobijediti!

alispahić
Dalibor Urukalović/Pixsell
03.03.2012.
u 19:18

Babićev udarac s bijele točke u osmoj je minuti utakmice obranio Dinamov vratar Ivan Kelava.

Ante Čačić u Dinamu je sada počeo u Halilhodžićevom stilu: Osječane je svladao Vahinim omiljenim rezultatom 1:0, uz neopisivo mučenje, i publike, ali i vlastitih igrača nekim čudnim rotacijama.

Na primjer, Tonel je u Karlovcu bio među najboljima, a sada na klupi, isto kao i najbolji Dinamov strijelac Beqiraj, a opet među kandidatima nije bilo Joea Šimunića... To mučenje protiv vrlo solidnih Osječana prekinuo je Mehmed Alispahić sjajnim pogotkom glavom u 62. minuti, nakon idealnoga centaršuta Čačićevoga novoga mezimca Josipa Pivarića.

Odjednom je taj igrač, pridošlica iz Lokomotive, postao ključni Dinamov čovjek, dok poziciju gubi jedan od najboljih igrača jeseni Luis Ibanez. Čačić ga je zamijenio u poluvremenu, jer je Lucho dva puta izvisio u prvom dijelu kada je Osijek opasno zaprijetio, a Pivarić se u nastavku utakmice pretvorio u junaka. Naravno da je Osijekov trener Vlado Bilić bio utučen, ali i ponosan, jer odavno jedna momčad Dinamu u Maksimiru nije napravila toliko problema.

Najprije je Ivan Kelava u 8. minuti obranio jedanaesterac Marku Babiću, a u drugom poluvremenu Perošević je u čistoj situaciji za izjednačenje pogodio vratnicu.

- Zaista nismo imali sreće, a čak i da je ostalo 0:0, ne bih bio zadovoljan jer smo po igri šansama zaslužili sva tri boda – kazao je Osijekov trener Vlado Bilić.

Ante Čačić tvrdi da je to bila dobra utakmica...

- Znam da ste nezadovoljni jer nije bilo više pogodaka, no Osijek je zaista bio vrlo neugodan suparnik. Za nas su nastali problemi izostankom Badelja (ozljeda), dok je Osijek došao neopterećen, stao s desetoricom iza lopte i odlično koristio prostor koji mu se otvarao našom napadačkom igrom. Ipak, zadovoljan sam, ovo su tri vrlo važna boda, a usto Dinamova intencija svih 90 minuta bio je napad. Šteta što naši pasovi u fazi napada često nisu bili pravodobni, a i u obrani je bilo lošega taktičkoga postavljanja - kazao je Ante Čačić.

Zanimljivo i neočekivano, Sammir je bio na klupi, dugo se zagrijavao, no trener mu ovoga puta nije dao šansu. Šteta, jer dojam je da samo brazilski majstor, kakav god on bio - nespreman, poluzaliječen ili mamuran - može od Dinamove igre napraviti privlačan proizvod.

Komentara 21

XY
xyxyxy
19:59 03.03.2012.

Kad na reprezentaciju dođe 6000 ljudi, onda i ovih 2000 na Dinamu izgleda puno...Lijepo što je Pivarić dobio priliku pokazati što zna.

Avatar mohito
mohito
20:52 03.03.2012.

dinamo je stvarno los, to se vise nemre opravdat nicim - i nije cak niti da se ne trude, ili da zabusavaju - jednostavno to su limitirani igraci...danas se to lijepo vidlo, a sammir i kad je napijaniji je profesorr nogometa za ove koji su danas igrali - danas su ih osjecani, od kojih su mnogi jos juniori, trebali pobijedit, imali su par mrtvaca, stativu, promasili penal i uopce bii opasni u kontrama - dinamovi nogometni mediokriteti su samo pokazali da se mogu beskrajno dodavat prema natrag i cak i to ne bas uvijek precizno, ali ne znaju slozit postenu akciju, nit centrirat, ni proc jedan na jedan, vecina nezna ni stopat loptu a da se odbije 10 metara od noge....covjece, za sta ti likovi dobivaju tolku lovu

ZE
.zeitgeist.
19:53 03.03.2012.

dINAMO još živi samo u srcima i sjećanjima navijača. Prazne tribine jasno pokazuju koliko je uništen ugled kluba koji je nekada bio sinonim za građanstvo. Mamiću, odlazi iz svetinje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije