Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

Cacau produljio sa Stuttgartom do 2013.

Arsenal
Reuters
01.05.2010.
u 17:05

Njemački nogometni reprezentativac, u Brazilu rođeni 29-godišnji napadač Cacau, potpisao je novi trogodišnji ugovor za Stuttgart.

Postojeći mu je istjecao na kraju tekuće sezone. Iz kluba su sporazum sa svojim ponajboljim napadačem obznanili uoči domaćeg dvoboja 33. bundesligaškog kola protiv Mainza.

Cacau je tijekom ožujka izjavio da će napustiti klub odbivši tada ponuđene uvjete. U međuvremenu je dobio poboljšanu ponudu koju nije odbio.

- Uvijek smo imali najozbiljnije namjere zadržati ga u klubu. Stoga smo sada, kada smo u tome uspjeli, osobito radosni – izjavio je sportski direktor kluba Horst Held.

Ove je sezone Cacau za Stuttgart, u kojem igra već sedam godina, skupio 12 prvenstvenih golova. Za reprezentaciju je nastupio pet puta i kandidat je za SP u Južnoj Africi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije