Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČAN

Cabanas izborniku: Računajte na mene za SP

Salvador Cabanas
Reuters
27.03.2010.
u 13:03

Paragvajski nogometaš Salvador Cabañas, koji je teško ranjen hicima u glavu krajem siječnja, prvi je put nakon kobne večeri zaigrao nogomet.

Istina, nije se radilo o pravoj utakmici ili treningu, već o rekreativno pucanju na improvizirani gol u dvorištu rehabilitacijske klinike u Ciudad de Mexicu.

Cabañasa su posjetili predstavnici Paragvajskog nogometnog saveza, uključujući i izbornika Gerarda Martina. Upravo je s njim 29-godišnji napadač zaigrao nogomet, dok je na golu stajao fizioterapeut paragvajske reprezentacije Celso Fretes. Cabañasova volja i snaga iznenadila je i direktora Paragvajskog nogometnog saveza Horacija Cortesa.

- Pucao je vrlo precizno. Začuđen sam stanjem njegova oporavka - kazao je Cortes.

Iako se prije samo dva mjeseca borio za život, Cabañas je predstavnicima saveza poručio kako je sada potpuno posvećen povratku u paragvajski dres. Izborniku je na kraju sastanka rekao da ga ne zaboravi prilikom sastavljanja popisa putnika na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Ipak, liječnicima se ta ideja ne sviđa. Budući da se metak i dalje nalazi u njegovoj lubanji, doktori tvrde da bi igranje nogometa na ozbiljnoj razini moglo biti iznimno opasno.

Cabañas je ranjen 25. siječnja u Ciudad de Mexicu u toaletu noćnog kluba, kada ga je iz neposredne blizine nepoznata osoba upucala vatrenim oružjem u glavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije