Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

C. Ronaldo u Unitedu zabio je jedan hat-trick, a u Realu već 12!

Cristiano Ronaldo
AFP
07.11.2011.
u 17:27

Cristiano Ronaldo zabio je nova tri pogotka za madridski Real u nedjeljnoj pobjedi protiv Osasune (7:1). Portugalcu je to bio četvrti hat-trick ove sezone u španjolskom prvenstvu

To je prvi put u povijesti Primere da je neki igrač u prvih 11 prvenstvenih susreta zabio po tri pogotka. Ronaldo je po tri pogotka zabio Zaragozi, Rayo Vallecanu, Malagi i u nedjelju Osasuni. Realov napadač je uz pogodak Getafeu ukupno ove sezone u španjolskom prvenstvu zabio 13 golova, jedan manje od Barcelonine zvijezde Lionela Messija.

Ronaldo ukupno u dresu Reala ima već 12 hat-trickova, a igrao je u 106 utakmica. U Manchester Unitedu portugalski je napadač zabio samo jedan hat-trick!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije