Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI

Buffon: Ne sramim se odlaska psihijatru

Gianluigi Buffon
Reuters
29.09.2009.
u 15:28

Gianluigi Buffon, 31-godišnji vratar Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije, i dalje je poznat kao ponajbolji svjetski čuvar mreže.

Cijelu svoju karijeru proveo je u dva kluba. U Parmi je počeo 1995., a 2001. godine preselio je u Juventus, gdje je i dalje jedan od najboljih igrača.

Iako je ta faza njegova života prošla i prebrodio ju je, Buffon se ne srami razdoblja od kraja 2003. do sredine 2004. godine kada je učestalo odlazio na seanse kod psihijatra, zbog, kako kaže, velikih depresija u koje je upadao.

- Živim u zemlji koja priznaje samo Supermene i takvi ljudi su jedini u modi. Ja se ne sramim priznati da sam ponekad bio stvarno slab i nisam mogao pomoći samom sebi. Zato sam odlazio psihijatru i nikada neću zanijekati takvo što - rekao je Buffon i dodao:

- Iako sam javna, ja sam normalna osoba, kao i svatko drugi. Imam loše i bolje dane, teške trenutke koje nekada prođem sam ili zajedno s obitelji, ali ponekad to nisam bio u stanju - rekao je Buffon ne preciziravši što je točno mislio.

Spominjalo se ranije da je Buffon imao velikih problema s ovisnošću o kocki, no to više nije slučaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije