Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAlijanski kup

Budan dvostruki strijelac u pobjedi Palerma

Igor Budan
Reuters
26.11.2009.
u 22:45

U četvrtak su na rasporedu bile tri utakmice 4. kola Talijanskog nogometnog kupa. Palermo je lako kod kuće pobijedio drugoligaša Regginu 4-1, a velik obol slavlju dao je i hrvatski napadač Igor Budan.

Naime, zabio je bivši igrač Rijeke dva gola u 69. i 74. minuti i tako potvrdio ranije vodstvo Palerma i prolazak u sljedeći krug natjecanja.

Dok je pored Palerma očekivano prolaz dalje izborio i Napoli (1-0 protiv Cittadelle), trećeligaš Lumezzane priredio je iznenađenje izbacivši prvoligaša Atalantu pobjedom u Bergamu 1-0.

Atalanta nije prvi prvoligaš ove sezone koji je ispao u ranoj fazi natjecanja, još u trećem kolu iz konkurencije su ispali Parma, Bologna, Cagliari i Bari, kao i Siena u četvrtom kolu u srijedu.

Talijanski kup, 4. kolo:

Atalanta – Lumezzane 0-1 (Marconi 19)

Napoli – Cittadella 1-0 (Bogliacino 27)

Palermo – Reggina 4-1 (Miccoli 28-11m, Cavani 57, Budan 69, 74 / Volpi 48)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije