Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Brozović zabio za vrijednu pobjedu "lokosa"

Lokomotiva Varaždin
Pixsell
25.11.2011.
u 21:20

Pitanje je dana kad će 19-godišnji mladac Marcelo Brozović Lokomotivinu svlačionicu zamijeniti Dinamovom!

Ovaj je iznimno pokretljivi zadnji vezni igrač odlučio dvoboj Lokomotive i Varaždina, zabio je u 50. minuti za konačnih 1:0 (0:0), nakon lijepog dodavanja također nadarenog 20-godišnjeg Tomija Jurića, australskog Hrvata koji nije prošao u Hajduku, ali će vjerojatno i on uskoro potpisati ugovor s Dinamom!

Nije Brozović zavrijedio epitete (samo) zbog postignutog pogotka. Bio je silno rastrčan, ubacio se sedam-osam puta sa svoje osnovne pozicije u prve napadačke redove i ne sjećamo se kad smo vidjeli jednog defenzivnog, zadnjeg veznog igrača, da je toliko opasan za suparnika kao Brozović...

- Zasluženo smo pobijedili, imali smo u prvom dijelu niz prigoda, no nismo ih iskoristili, pa smo pri kraju utakmice malo i "visjeli" - rekao je Ante Čačić, trener pod čijim je vodstvom Lokomotiva u zadnje tri utakmice upisala sedam bodova i preselila u gornji dio ljestvice.

- Loše smo ušli u utakmicu i Lokomotiva je mogla sve riješiti u prvom dijelu. Vjerujem da će klub financijski preživjeti sezonu, ali sad moramo početi osvajati bodove – rekao je Branko Janžek, trener "fenjeraša" Varaždina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije