Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Brkljačić: S Mamićem nisam razgovarala o suradnji

Ivana Brkljačić (1)
vl
05.03.2012.
u 15:20

Naša bivša atletičarka Ivana Brkljačić odbacila je priče kako je nova zaposlenica Dinama priopćenjem koje prenosimo u cijelosti

''Prošli tjedan, isključivo na moj zahtjev, sastala sam se s gospodinom Mamićem jer me zanimao model funkcioniranja tako velike sportske organizacije.

Svojedobno je upravo GNK Dinamo sponzorirao moj dolazak u AK Dinamo, a i danas pomaže razvoju atletike, što je meni kao atletičarki i sportašici posebno važno.

Dinamo uz svoje probleme i poziciju u javnosti ipak doprinosi razvoju sporta, hrani dvjestotinjak obitelji, puni državni proračun i poligon je za razvoj mnogih mladih sportaša. Zato me zanimao način na koji funkcioniraju – prije svega koliko i kako pridonose razvoju sporta.

O suradnji između Dinama i mene nismo razgovarali, ali nadam se da ta vrata nisu zatvorena jer jedino sinergijom između klubova i pojedinaca, društva i sportaša, možemo nešto napraviti za mlade talentirane ljude u sportu koji su i u svijetu naši najbolji ambasadori.''

Ključne riječi

Komentara 9

DO
dodotatino
16:03 05.03.2012.

sami sebe demantiraju. Pa koji smo mi naivci da čitamo ovakove vjesti

ED
europski dinamo
16:39 05.03.2012.

Nema veze kaj su se dan ranije izlagali.Ponekad pozelim da o Dinamu pišu novinari srpske Borbe bili bi puno objektivniji.

SE
senior
15:33 05.03.2012.

Hajde piskarala, odlučite se dali Ivana Brkljačić dolazi u Dinamo ili ipak ne dolazi. U istom danu pisati u istom listu da dolazi i nedolazi u Dinamo je i za vas prevelika glupost, ili ipak i nije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije