Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dunga ostao ''svoj''

Brazil bez Ronaldinha, Pata, Adriana, Ronalda...

Ronaldinho i Robinho
Reuters
11.05.2010.
u 19:37

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Carlos Dunga naslov svjetskih prvaka u Južnoafričkoj Republici pokušat će osvojiti bez Pata, Ronaldinha, Ronalda, Neymara i Adriana.

Istaknuti nogometaši nisu pronašli mjesto među 23 putnika koja Dunga vodi na jug Afrike.

Time je do kraja došla "sapunica" koja je medije zabavljala, a Dunga je ostao čvrst u svojim stavovima da ne povede "imena", već nogometaše koji su mjesto u reprezentaciji trudom zaslužili.

Na popisu najboljih brazilskih nogometaša nema ni 18-godišnjeg Santosova napadača Neymara oko čijeg su se odlaska na SP također "lomila koplja" Brazilaca.

Mjesta među najboljima nije bilo ni za Corinthiansov iskusni dvojac, premda su i o Ronaldu i Robertu Carlosu vođene rasprave jesu li potrebni Brazilu u JAR-u, a Mundijal neće vidjeti ni nedovoljno oporavljeni Milanov napadač Pato. Vidjet će ga zato Wolfsburgov Grafite.

Brazilski popis za Svjetsko prvenstvo (23 igrača):

Vratari: Julio Cesar (Inter), Heurelho Gomes (Tottenham), Alexander Doni (Roma)

Braniči: Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon), Lucio (Inter), Juan (Roma), Luisao (Benfica), Thiago Silva (Milan)

Veznjaci: Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Kaka (Real Madrid), Julio Baptista (Roma), Josue (Wolfsburg), Kleberson (Flamengo), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica)

Napadači: Robinho (Santos), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villarreal), Grafite (Wolfsburg)

Komentara 2

FR
FrancPrešern
19:52 11.05.2010.

Brazil bez Ronaldinha, Pata, Adriana, Ronalda, Modrića, Olića i Balkanovića...

DO
domingo1981
09:43 12.05.2010.

Ronaldinha ne povesti... neznam... po meni je njega trebao zvati prije dosta njih koji su tu na popisu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije