Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER

Brašnić napušta Zaprešićane, Balić prvo pojačanje

Inter Rijeka
Marin Tironi/Pixsell
08.12.2009.
u 09:36

Nogometaši zaprešićkog Intera još će danas odigrati prijateljsku utakmicu s trećeligašem HAŠK-om (igralište ŠRC Peščenica, 13.30 sati), a onda će na zasluženi odmor do 11. siječnja.

No, neki igrači neće ostati u klubu. Zasad je sigurno da će klub napustiti vratar Goran Brašnić, budući da imaju Mateja Delača i Ivana Čovića te još dva mlada vratara, Cingulina i Škofa.

U drugom dijelu sezone pravo nastupa imat će Saša Balić, mladi reprezentativac Crne Gore koji je do dolaska u Inter igrao u Beogradu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije