Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovac-Hajduk 1:1

Braća Sharbini idu u S. Arabiju za 3,5 mil. eura

'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo. Trener Krasimir Balakov. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
22.01.2012.
u 20:37

Maleš nije digao kredit nego je posudio novac za plaće

Polako se rješavaju Hajdukovi problemi. Prva financijska injekcija stiže s raznoraznih strana. Nije podignut kredit, nego je riječ o posudbama, pa će tako igračima biti isplaćene zaostale plaće uoči odlaska na pripreme u Tursku. Barem takvi signali stižu nakon sjednice Nadzornog odbora.

- Ako igrači ne dobiju plaće, ne trebamo ni putovati u Tursku! - navodno je na sjednici NO-a vodstvu kluba kazao trener Balakov.

Ono što nije kazao predsjednik NO-a Josip Paladino, nastavlja se kadrovska križaljka, ali prvo će se ići na raskide ugovora.

- Ne možemo imenovati nove ljude dok imamo ove ugovore - potvrdio nam je jedan od članova NO-a.

Dakle, Matković, Grbić, Kalinić i Nižetić i dalje su na meti, tek je pitanje vremena kad će se i kako razići s Hajdukom. Ali, glavna Hajdukova meta su prodaje. Danijel Subašić na korak je do Monaca; tijekom ponedjeljka taj bio posao trebao biti realiziran. A Marinu Tomasovu transfer u Maccabi iz Haife je propao i puno je bliže Francuskoj.

Kako su Sinovčić i Hajduk našli zajednički jezik, to bi moglo značiti da je sada Ivan Santini, prvi strijelac lige, još korak bliže Poljudu. Možda i bude na popisu putnika za pripreme u Antalyi. A veliki zaokret je kod slučaja Masahika Inohe. Japanac ipak nije od Fife dobio raskid ugovora na Hajdukovu štetu. Izgleda da je između njegova odvjetnika Takija Yamazakija i Darija Šimića, koji je prenio tu informaciju, bila "rupa u liniji". Nisu se dobro sporazumjeli – "dobit ćemo raskid ugovora" ili "dobili smo raskid ugovora" – mala je razlika, ali u stvari velika.

Inoha bi se, u Hajduku se nadaju, mogao priključiti treninzima. Yamazaki, pak, tvrdi suprotno. Objema stranama zajedničko je da Inoha nastavi karijeru negdje drugdje. James Dens neće prema Švedskoj. Na njegovu ostanku inzistira Balakov, a glavni jack-pot prijelaznog roka mogla bi biti prodaja Anasa i Ahmada Sharbinija. Navodno postoji ozbiljna opcija s njihovim odlaskom u Saudijsku Arabiju, oba brata na naftna polja za 3,5 milijuna eura. To bi bio spas za Hajduk. Inače, treninzima su priključeni Ivan Jakov Džoni i Špiro Peričić.

Džoni je pristao prepoloviti ugovor od 25 tisuća kuna mjesečno, a u slučaju odlaska Hajduk ima pravo na stopostotnu odštetu. Tako će se Poljud postavljati prema svim mladim igračima.

 

Ključne riječi

Komentara 3

NI
nidjomidjo
21:57 22.01.2012.

onaj tko eventualno da 3,5 mil dolara za braću Sharbini odmah osvaja titulu \"Idiota godine\" iako je tek siječanj.

NI
nidjomidjo
22:01 22.01.2012.

eura pardon.još gore...

JO
jolly
09:12 23.01.2012.

Bilo bi super da ih Hajduk uvali za tu lovu Samo, bojim se da je to nova Malešova podvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije