Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NAVIJAČKI NEREDI

Boysi dočekani povicima 'Srbija, Srbija'

www.prosport.ro
www.prosport.ro
01.10.2009.
u 18:47

O neredima hrvatskih navijača u centru Temišvara prije druge utakmice Dinama u Europskoj ligi izvještavaju rumunjski mediji koji tvrde da je došlo do sukoba sa skupinom Srba.

Više od stotinu navijača na Piati Unirii u Temišvaru izazvalo je nerede. Sigurnosne snage koje su u tom trenutku bile na trgu nisu bile dovoljne da zaustave sukob, pa su dobili pojačanje od nekoliko policijskih kombija.

Do nereda je navodno došlo na nekoliko lokacija, a najgore je bilo u dva sukoba koji su se zbili u samom centru Temišvara. Tučnjava je trajala 40 minuta, a nakon što je stiglo pojačanje, uhićeno je šest hrvatskih navijača. Među Boysima ima i dva ozljeđena navijača.

- Za osiguranje utakmice trebalo se brinuti 350 policajaca, ali zbog nereda u centru grada bili smo ih prisiljeni poslati u grad da bi se smirili neredi - rekla je glasnogovornica temišvarske policije Daniela Stanciu.

Prema informacijama rumunjskog portala Prosporta hrvatski navijači su se sukobili sa skupinom Srba, a nakon toga dobili su zamah i zaskočili su te napali navijače Timisoara.

Nakon sukoba u gradu, neredi su se preselili i na stadion. BBB su smješteni u kavezu, ali nakon su ih rumunjski navijači dočekali s povicima 'Srbija, Srbija' hrvatski navijači su probili zaštitnu ogradu i krenuli u obračun.

Policija je brzo reagirala i uspjela zaustaviti BBB-e.

Ključne riječi

Komentara 24

DA
daba
19:20 01.10.2009.

Ljudi hvatajte huligane i trpajte ih u zatvore.Vidite li kakvo se zlo kod nas u Srbiji desilo.Reagujte na vreme i sprecavajte jer ce kasnije biti kasno.Pozdrav.

OB
-obrisani-
20:21 01.10.2009.

Ma znate neče vas niko dirati iz čistog mira ,ovi naši dečki najvjerovatnije budu izazvani ,ne kažem da nema nasilnika ali nisu svi navijači dinama divljaci!

PE
petrovve
19:12 01.10.2009.

Pocelo je pocelo,sta ce biti tek na stadionu.Spremaj se Dinamo za kaznu ,koju ce vam UEF-a poslati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije