Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - INTER 0:1

Strijelac Bosec za nagradu dobio pljusku!

Inter - Osijek
Igor Kralj/PIXSELL
17.04.2010.
u 20:00

Gosti iz Zaprešića iako su većinu utakmice bili u podređenom položaju, slavili su protiv Zadra u Stanovima s 1:0.

Nogometaši Intera osvojili su tri boda u dvoboju koji je za njih bio vrlo bitan u borbi za ostanak.

Iako su Zaprešićani cijelu utakmicu bili u podređenom položaju, odolijevajući napadima Zadra zgusnutom formacijom s čvrstom sredinom terena, u 74. minuti dočekali su svoju prvu prigodu i odmah postigli pogodak.

Bio je to protunapad u kojem je Zadranin u zaprešićkom dresu, Grgurović, odličnom loptom s lijevoga krila uposlio Boseca, i to nakon pogreške Milina koji je loše procijenio let lopte.

Bosec je sa sedam metara oštrim prizemnim udarcem svladao vratara Gluića. Zadrani su pak odigrali jednu od lošijih utakmica proljetne polusezone, nedostajalo im je borbenosti i ideje, a prigode koje su stvorili nisu znali pretvoriti u pogodak.

Nakon što je Bosec zabio gol potrčao je prema svečanoj lozi na Stanovima u kojoj su sjedili i njegovi roditelji. No, u trenutku dok se uspeo do lože, prema njemu je potrčao bivši trener mlađih kategorija NK Zadar Nado Kovačević te mu odvalio pljusku.

Kovačević je nakpon susreta priveden na obavijesni razgovor, a protiv njega će biti ponesen optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira.

Komentirajući izgred, Bosec nam je kazao kako ništa ne zamjera njemu nepoznatom navijača Zadra što ga je udario, dodao kako je to nedostatak kulture tog čovjeka te da je njemu najvažnije da su pobijedili u za njih vrlo važnoj utakmici. (gš/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije