Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI REZULTATI

Bologna otpustila trenera

Lopta
Uefa.com
20.10.2009.
u 22:20

Loš ulazak u novu sezonu stajao je posla dosadašnjeg trenera nogometaša Bologne Giuseppea Papadopula. Bologna je u osam utakmica u Seriji A ove sezone samo jednom pobijedila, Livorno s 2-0, i nalazi se tek na diobi 17. mjesta sa šest bodova.

Kap koja je prelila čašu strpljenja čelnika kluba bio je poraz u posljednjem kolu, kada je s 2-1 bolji bio Napoli. Papadopulu nije pomoglo ni to što je prošle sezone uspio spasiti klub od ispadanja nakon što su otkaz dobili Daniele Arrigoni i Siniša Mihajlović.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, kao novi trener Bologne u srijedu će biti predstavljen Franco Colomba koji je trenirao veći broj klubova u Italiji, a posljednji mu je posao bio u Ascoliju iz kojeg je otišao ovo ljeto nakon što mu je istekao ugovor.

Ključne riječi
SDP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije