Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TuttoNapoli.net

Bokšić: Laziju je potreban samo šok

Alen Bokšić Lazio
Reuters
13.11.2009.
u 09:41

Alen Bokšić (39), nekadašnji sjajni hrvatski nogometni reprezentativac, gostovao je na internetskoj stranici TuttoNapoli.net, samo s jednom temom.

Govorio je o Laziju, idućem suparniku Napolija u Seriji A, ali i o svome nekadašnjem klubu. U Rimu je Bokšić proveo dvije epizode svoje velike karijere, igrao je tamo od 1993. do 1996. te od 1997. do 2000. godine.

- Pratim rezultate i igre Lazija te mi nije jasno zašto trenutačno ne nude ono što mogu. To je dobra momčad, kvalitetnih pojedinaca, no na terenu se to ne iskazuje - započeo je Bokšić.

Lazio se trenutačno nalazi na 16. mjestu talijanskoga nogometnog prvenstva, a posljednju je pobjedu upisao dalekog 30. kolovoza, kada su svladali Chievo 2-1.

- Laziju je potreban jedan pravi šok. Jedna velika pobjeda koja će im vratiti vjeru da mogu. Primjerice, možda je gostovanje kod Napolija taj trenutak. Mislim da momčad trenutačno luta i da su izgubili vjeru u sebe.

Kao takav šok spominje se promjena trenera, a mnogi talijanski mediji su u posljednje vrijeme navodili da bi momčad mogao preuzeti Edoardo Reja, koji je trenutačno glavni čovjek struke u splitskom Hajduku, baš matičnom klubu Alena Bokšića.

- Nevjerojatno dugo traje serija loših rezultata Lazija, a vidim da se malo toga mijenja. Momčad nije za donji dio ljestvice, moraju početi pokazivati što mogu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije