Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali njegov talent

Boban: Kovačić je još uvijek premlad da bi bio playmaker

Mateo Kovačić
31.03.2013.
u 13:24

Kad sazrije, moći će biti i playmaker, no zasad je još prerano za to - rekao je Boban

Mateo Kovačić sve više se diže u formi. Odlične partije za hrvatsku reprezentaciju protiv Srbije i Walesa dale su mu samopouzdanja pa je Mateo jučer odigrao dobru utakmicu za Inter u derbiju protiv Juventusa. Iako je njegova momčad poražena, naš je reprezentativac odigao više nego solidnu utakmicu. Navjači Intera i talijanski mediji vjeruju u njega, uvjereni su da će ubrzo postati nositelj igre Intera. No, Zvonimir Boban, čije se mišljenje jako cijeni u Italiji, smatra da je za to još uvijek prerano.

- Kovačić je  premlad da bi bio organizator igre Intera. To još nije zadatak za njega. On je veznjak, ali ne može igrati na poziciji playmakera jer nema dovoljno iskustva da čita situacije u igri. Ima jako puno talenta, te osobnost i hrabrost koji mu omogućuju da ima važnu ulogu. Kad sazrije, moći će biti i playmaker, no zasad je još prerano za to - rekao je Boban za Radio Deejay.

>>>Juve slavio u Derbiju d`Italia, Kovačić igrao 90 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije