Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanko Poklepović

Bit će to “zečevina na dalmatinski”, s njokima, za lizat' prste

Stanko Poklepović
Ivo Čagalj/Pixsell
16.04.2010.
u 11:54

Raduje se Hajdukov trener Stanko Poklepović dvobojima sa Šibenikom. Vratio se na one ratne godine kada je Šibenik ispao iz Hrvatske lige pa je na Poklepoviću intervenciju ipak ostavljen u ligi.

- Šibenik mi je posebno drag grad, one ratne 1992. godine, kada je ispao iz lige molio sam tadašnjeg predsjednika Vedriša, a on je držao do mog mišljenja, da ostavi Šibenik u ligi, jer je on grad heroj. Šibenik je ostao u ligi, ostao je i grad heroj, baš mi je drago što se dva bliska grada natječu za visoku poziciju u prvenstvu i za osvajanje trofeja – rekao je Poklepović.

Sada su druga vremena, Šibenik i Hajduk trenutačno su ravnopravni i veliki su suparnici.

- Oni su u osobitom trenutku, imaju visoke motive i mi, prepoznavajući tu situaciju, u utakmice ulazimo maksimalno odgovorni – kaže Poklepović.

Hajduk nema veliki izbor, mora pobjeđivati Šibenik i u prvenstvu i u Kupu.

- Naše ambicije se znaju, biti drugi i osvojiti Kup, i zato će igrati samo oni koji su maksimalno spremni. Vjerujem da imamo snage za to – kaže Poklepović.

- Igraju klasičnu formaciju, dosta primaju, ali i daju golova. To dovoljno otkriva da su sposobni napraviti igru. Imaju Zeca, ali imamo i mi “zeca”. Ne baš zeca, ali imamo mi neke druge “beštije”, pretežno plemenitog kova. Imate uzgojenog i divljeg zeca, ovaj tamo Zec je nešto između toga, a mi ćemo ga pokušati uhititi. Bit će to utakmica s guštom, napravit ćemo “zečevinu na dalmatinski”, s njokima, trebala bi to biti utakmica za lizat' prste – u svom je stilu Poklepović najavio dvoboj.

U sjeni “zečevine” i ostalih priča, Hajduk je maksimalno ozbiljno prišao toj utakmici. Poklepović je naredio izolaciju, njegovi igrači prespavat će na stadionu, a organiziran je i dnevni odmor u hotelu “Olimpija” u Vodicama u kojem će bijeli dočekati početak dvoboja podno Šubićevca.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:03 16.04.2010.

Ma Hajduk igra tako silovito, sjajno i efikasno da bi u World Cup 2010 kvalifikacijama u grupi sa Ukrajinom i Engleskom sigurno poput kockastih osvojil najmanje treče mjesto..

DU
Dugacki
13:27 16.04.2010.

Ma ovaj Poklepovic je zreo za cuvanje unuka. Pa kakav mu je to blesav komentar, ali nije ni cudo s obzirom na djelatnost kojom se bavi. A drugo, kao Sibenik nece pustit utakmice kad tata Kerum ili neko drugi izz Hajduka zasuska s lovom. Vec unaprijed se zna pobjednik. I jos nesto. Vecernji list ozbiljno krece koracima trach novina. Zalosno je kako lose novinare ima medju svojim redovima. Nisu cak ni pismeni, a kamoli sposobni napisati neki suvisli i pametan clanak. U danasnje vrijeme se novinarstvo svelo na veliku sramotu i tugu. Ovakav intervju-clanak u nekim proslim vremenima Vecernjaka nebi dosao ni do kosa za smece, a kamoli u novine. Tiraza, tiraza i samo tiraza to je danas trend svim novinama. IMAM EKSLKUZIVU, to se prodaje, a ekskluziva je tipa tko je vidjen s kime na nedjeljnoj kavici na Cvjetnom. Sto se desilo s dobrim novinarstvom, otisao u ilegalo zajedno sa svim kvalitetnim novinarima.

MI
milton
16:19 16.04.2010.

stara budaletina je puka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije