Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miralem Pjanić

'Bit će to dobra utakmica, neće ni Realu biti lako'

'Olympique Lyon\'s Miralem Pjanic reacts after scoring against Debrecen during their Champions League soccer match at the Gerland stadium in Lyon December 9, 2009.    REUTERS/Robert Pratta (FRANCE SPO
'ROBERT PRATTA'
18.12.2009.
u 17:12

Finale Lige prvaka se, podsjetimo, igra 22. svibnja u Madridu na Santiago Bernabeu. Jedna od momčadi koja pretendira igrati u tom finalu je, naravno, madridski Real.

Međutim, da bi se Španjolci našli tamo, moraju najprije proći preko Lyona, u kojem je jedna od glavnih karika bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić, koji nam je u telefonskom razgovoru priznao da se raduje ponovnom susretu s nekadašnjim suigračem Karimom Benzemom, koji sada nastupa za Madriđane.

- Bit će to dobra utakmica, jer je Real veliki klub, ali neće im biti lako, smatra Pjanić i dodaje kako je kraljevski klub veliki favorit, ali...

- Oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka, a ne samo u ovoj utakmici. Međutim, imamo i mi svoje adute, kazao je Pjanić.

Miralem Pjanić je u nekoliko intervjua naglasio kako mu je velika želja nekada zaigrati u dresu Reala, a sudbina je htjela da u osmini finala ovogodišnje Lige prvaka zaigra protiv svog omiljenog kluba.

- Drago mi je što ću imati priliku igrati protiv Reala. Očekujem da odigram na razini svojih dosadašnjih utakmica i da na kraju Lyon prođe dalje, kazao je Pjanić, a dodatno će ga motivirati što će ga svi glavni ljudi Reala zasigurno vidjeti na djelu. Pa će dodatno 'zapeti' kako bi svidio čelnicima madridskog kluba.

- Činjenica da želim igrati za Real u budućnosti će biti samo dodatni motiv da protiv njih odigram najbolje što mogu. Benzema? Drago mi je što ću se imati priliku ponovo vidjeti sa njim, a vjerojatno ćemo se prije toga i čuti telefonom, jer smo ostali prijatelji, kazao nam je Pjanić.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
22:14 18.12.2009.

Real će obrisati pod s Lyonom i Pjanićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije