Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć "sa strane"

Bioenergetičar Denis Bušelić: Bilić više nigdje neće ići bez mene!

'11.11.2011., Split - Bioenergeticar Denis Buselic gledao je utakmicu Turska - Hrvatska. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
1/4
12.11.2011.
u 20:09

Bušelićev SMS Biliću uoči utakmice: "Toliko sam se napalio da dobijemo tu tekmu da me strah od sebe samog ... jer hoću barem tri razlike!!!"

Mali Jere, splitski osnovac, učenik 6. razreda nestrpljivo čeka ponedjeljak, jedva čeka nastavu. Doći će u školu i prijateljima ponosno reći "a gdje ste sad". Jere nije gledao utakmicu Turska - Hrvatska, nije mogao stati pred televizor nakon što su ga vršnjaci uvjeravali da Hrvatska nema šansi, a on je govorio da ćemo pobijediti.

- Moj tata radi s njima - rekao je Jere i izazvao još jači smijeh.

A tata je Denis Bušelić, splitski bioenergetičar, kojemu je Bilić odmah nakon utakmice, govoreći o svojim igračima, javno zahvalio na pomoći.

- Ne treba sad mene dizati u nebo, sve su to ostvarili Bilić i igrači. Oni su ključ. Pa, što ja mogu, nije to baš tako lako, od vas nikada ne bih mogao napraviti igrača za pobjede - dan poslije čarobne istanbulske večeri u svom klubu na splitskim Mejama kaže nam Bušelić.

Prvotni je dogovor bio da ćemo uživo pratiti njegov rad s momčadi, ali nazvao je nekoliko sati prije utakmice.

- Moram biti sam, ovo je velika utakmica, važna. Ali, ništa se ne brini, ići ću na to da rano postignemo gol i da pobijedimo - tako je samouvjereno rekao da ga ništa više nismo pitali.

Svjedoci, ima ih nekoliko, kažu da je dva dana prije utakmice rekao da će Hrvatska pobijediti sa 3:0. Dopustio je tek kratko fotografiranje dok radi, i to je bilo sve. Otišao je u posebnu prostoriju, posvetio se Istanbulu.

- Totalno sam iscrpljen, pripremi mi "in memoriam" - javio se na poluvremenu.

U jednom trenutku, dok smo razgovarali, zazvonio je mobitel. S druge strane čuo se poznati glas, bio je to Slaven Bilić.

- Više nigdje ne idem bez tebe! - rekao mu je hrvatski izbornik.

>>Cijeli razgovor sa "spasiteljem" Hrvatske i Bilića pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 37

KI
kiiko
20:49 12.11.2011.

de suti m@rs

XI
xiulo
20:59 12.11.2011.

ovo je doping nadam se da uefa zna za ove vradžbine

OB
-obrisani-
20:27 12.11.2011.

Dobro je sa sobom imati fetis....ako radi...... Uvijek treba uciniti sve da se vjera preokrene na pozitivnu stranu....... Dobro je poznato ( barem nekima ) da i ljudska bica imaju morfogensko polje na koje se moze utjecati svojim mislima i i energijom ( ali ne obicnim)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije