Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nane ga ipak voli?

Bilićev Lokomotiv želi dovesti Sammira i(li) Rakitića!

'13.06.2012., Zagreb, Maksimir - Trening igraca GNK Dinamo na pomocnom terenu Hitrec Kacijan. Sammir, Adrian Ademi, Ivan Krstanovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
18.07.2012.
u 21:33

Lokomotiv želi dovesti Dinamova Brazilca ovoga ljeta iako se ne zna koliko je spreman platiti.

Tko kaže da Slaven Bilić ne voli Sammira! Prema informacijama iz Rusije, moskovski Lokomotiv želi dovesti Dinamova Brazilca ovoga ljeta iako se ne zna koliko je spreman platiti. S druge strane, španjolska je Marca objavila da isti Lokomotiv vreba Ivana Rakitića. Što je, ruku na srce, realnije, jer Bilić jako cijeni Raketu, koji napušta Sevillu zbog financijskog škripca u kojem se klub našao, kako bi rasteretio proračun. U svakom slučaju, hrvatska kolonija u Moskvi mogla bi se pojačati.

Komentara 2

ZG
ZGexil
22:32 18.07.2012.

ocito je bilic ostao zdravku nekaj duzan....

SL
Slovenc
23:27 18.07.2012.

sve če ove momke dovuči u Moskvu., Na zimu če dobiti otkaz a dečki če ostat smrzavat jos 2,3 godine u rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije