Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPUCANI HRVATI

Bilić zabio u Kupu kralja, Kalinić u Carling kupu

Nikola Kalinić
Pixsell
27.10.2009.
u 22:34

Novopečeni hrvatski reprezentativac Mate Bilić bio je strijelac za svoj Sporting iz Gijona, koji je na gostovanju kod Recreativa odigrao 1-1 u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja.

Domaća je momčad povela u četvrtoj minuti pogotkom Candeiasa, a Bilić je poentirao za konačnih 1-1 u 47. minuti. Bio je to njegov drugi pogodak za Sporting ove sezone. Prvi je zabio početkom listopada u prvenstvenoj utakmici protiv Mallorce.

Madridski Atletico slavio je u gostima kod trećeligaša Marbelle s 2-0, zahvaljujući autogolu Troyana u 18. minuti i pogotku Maxija Rodrigueza u 83. minuti, dok je Sevilla također bila uspješna na gostovanju kod Atletico Ciudada iz Murcije, još jedne momčadi iz trećeg razreda španjolskog nogometa. Sevilla je pobijedila 4-2, a svi pogoci pali su u prvom poluvremenu. Za Sevillu je dvostruki strijelac bio Luis Fabiano, dok su po jednom zabili Navas i Capel.

Nikola Kalinić zabio je peti pogodak za Blackburn u pobjedi 5:2 u utakmici osmine finala Carling kupa protiv Peterborougha. Kalinić je bio strijelac s bijele točke u 74. minute.

Pedersen je otvorio seriju u drugoj minuti. U 17. minuti Whepdale je vratio nadu Peterboroughu.

U 43. minuti gosti su ostali bez Lewisa koji je skrivio jedanaesterac i dobio crveni karton. Siguran s bijele točke bio je Reid.

Uspjeli su gosti još jednom vratiti, u 50. minuti zabio je Boyd. Ipak da ne dođe do iznenađenje pobrinuli su se Salgado u 57. minuti, McCarthy u 72. minuti, te Kalinić dvije minute kasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije