Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ MANDATA

Bilić: Ugovor mi je istekao, sad razmišljam

Slaven Bilić
Foto: Ozren Maršić
1/13
14.10.2009.
u 19:58

Izbornik Slaven Bilić odradio je posljednju dionicu ovih kvalifikacija, u Astani je jedva izvukao pobjedu protiv Kazahstana, a od sramote nas je spasio Niko Kranjčar u sudačkoj nadoknadi.

- Dečki su dali sve od sebe, čak i više. U svakom smislu, od volje, angažmana i kvalitete. Rekao bih to i da je ostalo neriješeno. Ovo se stalno ponavlja, mi smo stvorili nebrojeni broj udaraca prema vratima, a Englezi su ih pobijedili nakon dva udarca prema golu - žalio se izbornik pred kamerama HRT-a.



Mučio se s Katarom, slično je završilo i protiv Kazahstana. Nekad su "kockasti" s lakoćom pobjeđivali reprezentacije sličnog renomea.

- Da je završilo 1:1, to bi bila katastrofa, ali ja dečkima nemam zaista što prigovoriti. Mislim da zaista nemamo sreće. Još uvijek ne znam rezultat iz Andore, no da su dobre vijesti, već bih ih čuo.

Bilo je 6:0...

- Mogu samo čestitati Ukrajincima, poželjeti im sreću u doigravanju. Trebamo sad stvari analizirati hladne glave. Bilo je propusta i slabih igara, da se razumijemo, ali toliko peha, ozljeda, kartona... Prvo smo igrali bez Dudua i Kranjčara, sad bez niza prvotimaca, tko bi ih sve nabrojio. Ali u svim utakmicama, osim one dvije s Englezima, bili smo apsolutno bolji protivnik. Čak i protiv te Ukrajine koja ide dalje. Bili smo bolji od njih...

Ugovor?

- Moj ugovor je istekao. Ovo je preozbiljan posao, ja sam tu tri i pol godine, i nije ovo moje pa da ja biram ili se ishitrim s bilo kakvom izjavom. Tu treba vidjeti što će reći suradnici, što će reći HNS, što će reći navijači, igrači, tek ću tada donijeti odluku, kao i svaku dosad - u Kući nogometa - dodao je izbornik.

Ključne riječi

Komentara 38

KD
Klokosity-Dado
21:13 14.10.2009.

Slavene ostani !!!!!!!!!!!!

VL
vladek
21:14 14.10.2009.

Biliću,nemaš šta razmišljati.Uzmi sa sobom i Srnu,Pranjiča,i još kojega.

CO
copreuniz
20:32 14.10.2009.

Bilicu, pokupi prnje i begaj! Pun kufer mi je tvoje filozofije, te da smo imali ovog te da smo imali onog i uvijek neko izmotavanje. Za prve dvije godine kako si bio iozbornik, svaka ti cast. A kako je vrijemee odmicalo, tvoj pad je bio sve ocitiji. Zato ti je najbolje da se zahvlis i odes cim prije a s tobom i onaj \"zmaj od Bosne\". Jer njegov ostanak je direktno povezan s tvojim. Zato on i sugerira jos dvije godine da ostanete zajedno, no to bi definitivno bio krah hrvatskog reprezentacijskog nogometa. Bay bay!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije