Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT U ESTONIJU

Bilić u Tallin bez napadača, ovo je veliki cirkus!

Luka Modrić
Slavko Midzor/PIXSELL
24.05.2010.
u 16:16

Tko želi biti hrvatski nogometni reprzentativac? Toj audiciji je morao pribjeći Slaven Bilić, nakon što je shvatio da Pletikosa, Srna, Šimunić, Modrić, Mandžukić, Petrić. Jelavić, Eduardo, Olić, M. Bilić neće biti u zrakoplovu za Tallin!

To su hrvatski nogometni reprezentativci koji su zbog ozljeda, privatnih obaveza i bijega na godišnji odmor dali izborniku "košaricu".

- S Pletikosom, Srnom, Modrićem, Petrićem i Šimunićem sam imao ranije dogovor da ne idu u Tallin. Jer, za neke bi doista bilo previše da igraju tri utakmice u osam dana. Riskirali bi mnogo - rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

No, na put će krenuti jedna šarena družina u kojoj smo zamjetili da nema niti jednog, jedinog napadača. Doista imamo peh. Svi su nam se napadači ozlijedili - priznao je Slaven Bilić. Da li ste pozvali nekog novog napadača?

- A koga, nemamo više napadača - uzvratio je Bilić. Dakle potvrdilo se da ste pogriješili, da je ova utakmica nepotrebna, da je ovo jedan veliki fijasko.

- Bilo bi deplasirano uopće raspravljati o tome da je ova utakmica višak. Imamo 16 igrača, složit ćemo momčad bez klasičnig napadača, tako ćemo napraviti taktiku. Mene veseli ova utakmica, za mene je to jedan pravi, veliki izazov. A vi uostalom pišete mjesecima o tim mladićima, pa neka se pokažu danas. Tko će biti kapetan reprezentacije? Taj se odgovor nije mogao dobiti, no Pranjić i Rakitić su dva imena od kojih će jedan ponijeti traku u srijedu navečer u La Coq areni. Bilić će ne želi priznati da su tri utakmice u osam dana na kraju maratonske sezone ipak "greška u koricima". A, kako će sve završiti vidjet ćemo u srijedu.

Pokušali smo odgonetnuti rebus i naći momčad za srijedu. Ona bi mogla izgledati ovako: Subašić - Vida, Lovren, Vučko, Čale - Dujmović, Vukojević - Gabrić, Badelj, Pranjić - Rakitić.

Komentara 17

OB
-obrisani-
17:39 24.05.2010.

Veliki cirkus nam priredjuju svakodnevno nasi novinarcici...Ma treba je >Boilic pozvat sve nase novinarcice za novu udarnu postavu...Reprezetativci su trebali svi na odmor,zasluzili su,a ove da vidimo kakvi nogometasi bi oni bili...Pametnjakovici svi doreda... Ja mislim da niko ovakvih glupihglupih piskarala u svijetu nema kao mi ...!

IV
ivan1009
18:51 24.05.2010.

E moj Flak,kako si kvaran.Pa nek igra ko igra,sigurno će oni koji su rezerve dati 100%,jer je repka svima svetinja, ALI NE I VAMA NOVINARIMA. AJMO HRVATSKA

OB
-obrisani-
17:22 24.05.2010.

Meni je vec muka kad sam ovo procitala,ne zbog reprezentacije ,vec zbog I. Flaka, autora ovog clanka... Novinarska *r***a... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije