Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ izbornika

Bilić: Nitko od kandidata nije se posebno pokazao

Bilić Mamić
Ivo Čagalj/Pixsell
07.04.2010.
u 23:07

Gledajući ukupno oba susreta, Bilić smatra da je Hajduk zasluženo prošao u finale i zgrabio priliku da osvoji trofej.

Slaven Bilić u društvu Gorana Vučevića gledao je susret Hajduka i Dinama.

– Ne samo kroz ovaj susret nego tijekom svih 180 minuta Hajduk je zaslužio pobjedu, bio ambiciozniji protivnik i stvarao više opasnih situacija pred golom protivnika. Ovo je super važno za bijele, da imaju priliku nakon dugo vremena osvojiti trofej – kaže Bilić.

Ovaj derbi nije bio toliko rastrzan kao većina prethodnih, nije bio, kako sam Bilić voli kazati, primjer "antinogometa".

– Da, nije bilo nekih dugih prekida, nije bilo "tučnjave", igrači su imali više nego u prijašnjim susretima dvojice ovih protivnika prostora i vremena pokazati što znaju, za igru i kombinacije. Ne samo na tribinama i na terenu je u nogometnome smislu zaista bio dobar ambijent – kaže Bilić.

No, nitko ga se od reprezentativaca i potencijalnih kandidata nije sinoć u Splitu dojmio.

– U taktičkome smislu su svi oni, a posebno igrači Hajduka, bili jako dobri, ispunjavali su zadaće. No, ne mogu reći da je itko iskoristio prostor o kojemu sam govorio i nametnuo se. Dobro, možda ova utakmica nije bila prilika za takvo što – objašnjava Bilić.

Komentara 3

DE
derin
23:15 07.04.2010.

Ispao dinamo i manchester, savršena noć.

LU
luena
07:54 08.04.2010.

Nije mi zao Dinama,kako se igrali dobro je i zavrsilo ....zalim samo jednog covjeka ,a to je Bilic....Opet ce biti problema u kvali.sa takovim igracima(umisljenim zvjezdama) sebicnjacima,koji misle samo kako se prodat,ali pokazanim tesko da i to mogu....jedan od problemalema jeste i taj ,sto ce se nasi kvazi super znalci nogometa od novinara ,svalit opet i svu krivnju na Bilica,a on je najmanje kriv.

ZG
zgolub11
12:16 08.04.2010.

kak se nisu pokazali? svi su pokazali kak nemaju pojma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije