Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NANE VOLI ŽESTOKO

Bilić u najjačoj momčadi nogometaša rokera

Slaven Bilić
Igor Kralj/Pixsell
07.12.2009.
u 15:09

Nogometno-glazbenu temu napravio je Classic Rock, tiražni britanski časopis posvećen klasičnom rocku. Naime, sastavio je popis idealne momčadi nogometaša koji slušaju takvu glazbu.

Mjesta na njemu našlo se i za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije i poznatog ljubitelja žestokog zvuka Slavena Bilića, "zaljubljenika u Metallicu i Slayer. Ljubitelj je trasha, a čak ima i svoj bend", piše magazin Classic Rock.

U poznatoj jedanaestorici izdvojimo imena napadača Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Waynea Rooneyja, uživatelja u glazbi koju stvara Nickelback.

Na popisu se nalazi i Ole Gunnar Solskjaer nekadašnji Rooneyjev suigrač, a danas član stručnog stožera Uniteda, zaljubljenik u norveški metal.

Svakako iznenađuje i odabir najboljeg albuma sjajnog, ali "šminki" sklonog Portugalca Cristiana Ronalda. Omiljeni mu je peti uradak američkog hard-rock sastava Van Halen pod nazivom Diver Down.

Idealna postava nogometaša rokera u izboru magazina Classic Rock i njihovi omiljeni bendovi:

Kasey Keller (Disturbed, Slipknot)

David Bentley (AC/DC)

Terry Butcher (Iron Maiden)

Julian Speroni (Thunder)

Marcus Hahnemann (Slipknot, Tool, Five Finger Death Punch)

Slaven Bilić (Metallica, Slayer)

Martin O'Neill (Yes)

Christian Dailly (Queens Of The Stone Age)

Wayne Rooney (Nickelback)

Craig Short (Guns n’ Roses)

Cristiano Ronaldo (Van Halen)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije