Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATUS LUKASA U KÖLNU

Bild: Herr Soldo, Poldi mora igrati

Zvonimir Soldo
Reuters
03.04.2010.
u 11:20

Najtiražniji njemački dnevnik Bild i u subotu se bavi pitanjem statusa Lukasa Podolskog u Kölnu, a treneru Zvonimiru Soldi poručuje: “Herr Soldo, Poldi danas mora igrati”.

Priča oko Podolskog se razvila zbog podatka da je Köln ovoga proljeća pobijedio u samo tri utakmice i to svaki put kad zbog ozljede u sastavu nije bilo Podolskog koji je prošlo ljeto stigao iz Bayerna za deset milijuna eura.

Podolski je sada ponovno spreman, ali Soldo još uvijek ne zna hoće li krenuti s njim u početnoj postavi u današnjem okršaju 29. kola Bundeslige kada u Köln dolazi Hertha. Ni nakon treninga u petak najveća Kölnova zvijezda nije znala što je očekuje u subotu.

- Ne znam hoću li igrati. Trener nije razgovarao sa mnom - prenosi Bild izjavu Podolskog.

No, njemački dnevnik je jasno izrazio svoj stav.

“Baciti Poldija na klupu? Nezamislivo nakon iskustva s Augsburgom”, piše Bild, aludiravši na utakmicu Kupa, kada je Köln ispao, a oporavljenik Podolski je ušao u igru tek u drugom dijelu.

Bild podsjeća i da Podolskiima 70 nastupa i 37 golova u dresu njemačke reprezentacije.

“Takav igrač može biti rezerva u Bayernu, ali ne i u Kölnu! Njegova bi degradacija bila loš znak. Gospodine Soldo, Poldi danas mora istrčati na travnjak. Bilo bi pogrešno ignoriorati ga”, zaključuje Bild.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije