Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE TALIJANSKOG KUPA

Bijesni Romini Ultrasi pripremaju doček Interu

Roma Inter
Pixsell
05.05.2010.
u 11:01

Roma i Inter su u posljednjih šest sezona čak pet puta međusobno igrali u finalu kupa. Romini navijači poručili Interovima da ih čekaju batine.

Nogometaši Rome i Intera ove su sezone suđeni jedni drugima. Osim što dva kola prije kraja prvenstva vode veliku borbu za naslov, danas će se susresti i u finalu Talijanskoga kupa. Roma će biti u maloj prednosti jer se utakmica igra na njezinu Olimpicu. Zanimljivo, u posljednjih šest sezona čak pet puta u finalu kupa igrali su Roma i Inter. Roma je slavila tri puta, a Inter dva puta.

Napetost je prije susreta jako velika, pogotovo nakon sporne nedjeljne utakmice Lazio – Inter u kojoj se vidjelo očito igranje Lazijevih igrača s pola snage.

Dužnosnici Rome poludjeli su nakon te utakmice optuživši igrače Lazija da su je prodali.

Predsjednik Lazija Claudio Lotito talijanskim je novinarima otkrio da su on, drugi dužnosnici kluba i dio igrača prije utakmice s Interom dobili prijeteće poruke od Rominih navijača.

– Gotovi ste ne obavite li posao protiv Intera – prenio je Lotito poruku koju je dobio internetskom poštom.

Prijete si međusobno i navijači. Domaći Ultrasi mrskim su neprijateljima sa sjevera poručili da ih u Rimu čekaju batine. Zbog toga će i utakmica imati veliko policijsko osiguranje.

Dok Roma ove sezone igra najbolje od 2001. kada je osvojila naslov, Arsenal je u jednoj od najvećih kriza u posljednjih nekoliko godina. Poraz 1:2 u ponedjeljak bio mu je čak deveti ove sezone. U eri Arsenea Wengera koja traje od 1996. godine, gori su bili samo u sezoni 2005./2006. kada su izgubili 11 puta.

Danas se igra i 36. kolo francuskog prvenstva. Dejan Lovren najavljen je od prve minute u derbiju Lyona i Auxerrea na Gerlandu. Žirondincima je pobjeda nužna kako bi izborili treće mjesto na ljestvici te igranje u Ligi prvaka i sljedeće sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije